Om os

I mere end 130 år har virksomheder over hele verden været afhængige af Intertek for at sikre kvalitet og sikkerhed for produkter, processer og systemer.

Vi gør mere end blot test, inspektion og certificering af produkter; Vi er en total kvalitetssikringsleverandør for industrier verden over. Gennem vores globale netværk af state-of-the-art faciliteter og branchens førende tekniske ekspertise, leverer vi innovative og skræddersyede sikkerheds-, test-, inspektions- og certificeringsydelser til vores kunder. Med en systematisk tilgang tilbyder vi supporttjenester til at styrke kundens kvalitetsledelse på alle områder, herunder F & U, råvareforsyning, produkt- og serviceudbydere, produktion, transporttjenester, forbrugeradministration, distribution og detailkanaler.

Intertek er en brancheleder med over 42.000 medarbejdere på over 1000 steder i 100 lande. Vi tilbyder Total Quality Assurance-ekspertise 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, med vores markedsledende proces og kundefokuserede kultur. Uanset om du er en virksomhed lokalt eller globalt, kan vi hjælpe med at sikre, at produkterne opfylder kvalitets-, sundheds-, miljø-, sikkerheds- og socialt ansvarlige standarder for næsten ethvert marked over hele verden. Vi besidder omfattende globale akkrediteringer, anerkendelse, aftaler og vores viden om ekspertise i at overvinde regulatoriske, markedsmæssige og forsyningskædens barrierer er fremragende.

Intertek kan forbedre din konkurrencefordel:
• Med pålidelig test og certificering til hurtigere godkendelse af lovgivningen
• Gennem hurtig og effektiv adgang til næsten ethvert marked i verden
• Med total kvalitetsledelse i hele forsyningskæden
• Gennem innovative ledere i at opfylde sociale ansvar standarder
• Reducere omkostninger og minimere sundheds-, sikkerheds- og sikkerhedsrisici
• Ved at blive en TRUSTED BRAND

HAR DU SPØRGSMÅL?
+45 75 72 66 11
SEND EN E-MAIL