ATEX – Eksplosiv atmosfære

Via samarbejde med SP Technical Research Institute of Sweden (SP)

Kvalitetsstyring og certificering bliver mere og mere omfattende og tidskrævende for virksomhederne. Til afhjælpning af dette kan vi tilbyde at kombinere ATEX og/eller IECEx audits med ISO 9001 audits. Dette kan gøres på dansk ved hjælp af én og samme auditor og vil minimere den tid vi skal bruge “on site”. Dette betyder naturligvis tidsbesparelse og en lavere kostpris for jer.

Intertek DIC kan i samarbejde med SP auditere og udstede ”Quality Assurance Notifications” i henhold til ATEX direktivets Annex IV, VI og VII, samt ”Quality Assessment Reports” i henhold til IECEx schemet.

SP er et ATEX Notified Body, IECex scheme member og Swedac akkrediteret certificerings myndighed, der tillige kan udføre prøvning og udstede ATEX og IECEx produktcertifikater.

Vi tilstræber altid at yde en god, hurtig og kundetilpasset service og arbejder konstant på at udvikle og forbedre vore ydelser med henblik på at imødekomme vore kunders krav.

Vi tager emner som projektstyring og god service meget seriøst, da vi arbejder for nogle af landets største virksomheder, som naturligvis stiller store krav til effektivitet, kvalitet og leveringstid. Vores samarbejdspartner SP Technical Research Institute of Sweden (SP) er allerede blevet valgt som primær samarbejdspartner af talrige danske, svenske og flere udenlandske virksomheder.

Læs mere om ATEX
HAR DU SPØRGSMÅL?
+45 75 72 66 11
SEND EN E-MAIL