Foder

Intertek tilbyder global support til foder og hjælper forhandlere, producenter, leverandører og mærker med at levere sikrere produkter til forbrugeren.


Inden for foder er sikkerheden vigtig. At arbejde med en organisation, der har et omdømme i verdensklasse, der leverer kvalitet og værdi, er afgørende for din succes. Intertek er den partner, du kan stole på til at understøtte dine behov, uanset hvor du er i forsyningskæden. Fra producenter og distributører til forhandlere vil vores eksperter kunne arbejde sammen med dig for at få mest muligt ud af de muligheder. Vi sikrer overholdelse af lovgivningen og leverer kundetilfredshed.

Vi kan hjælpe dig med at identificere lovkrav og definere præstationskriterier, uanset om du tilbyder nye og innovative produkter på markedet eller forbedrer din forsyningskæde.

Fra koncept til forbruger tilbyder vi et komplet udvalg af løsninger med ekspertise inden for test, kliniske forsøg, inspektion, tredjepartsaudits, træning, videnskabelig og regelmæssig rådgivning og certificering.

HAR DU SPØRGSMÅL?
+45 75 72 66 11
SEND EN E-MAIL