Fødevarer

Intertek er verdens førende certificeringsorgan for fødevaresikkerhed med akkreditering for globalt anerkendte programmer.


Certificering fra vores eksperter bekræfter, at dit ledelsessystem overholder den relevante standard og vil hjælpe dig med at skille sig ud fra mængden; forbedre processer og øge din synlighed på markedet.
Som en erfaren fødevarecertificering tilbyder vi dig mere end et certifikat. Vores globale tilstedeværelse betyder, at vi kan støtte dine behov og lede dig gennem hele revisions- og certificeringsprocessen. hjælper dig med at møde udfordringer og maksimere fordelene.

Vi er akkrediteret til at tildele certificering til en bred vifte af standarder, der betragtes som verdensomspændende benchmarks for bedste praksis inden for fødevareindustrien, samt en række andre nationale og internationalt anerkendte standarder.

Uanset om du tilstræber at etablere GFSI-legitimationsoplysninger for at blive en godkendt leverandør, eller du skal demonstrere sikkerhed og kvalitet i dine produktionsprocesser, hjælper vores ydelser med at forbedre dit brandbillede, skabe forbrugertillid og åbne vejen for nye markedsmuligheder.

HAR DU SPØRGSMÅL?
+45 75 72 66 11
SEND EN E-MAIL