Inspektion

Validering af specifikationer, værdi og sikkerhed for dine råvarer, produkter og aktiver. Interteks mangfoldige udvalg af inspektionstjenester kan sikre pålidelig support til dine produkter, projekter og processer.

Uafhængige tredjepartsinspektioner hjælper kunder over hele verden med at beskytte deres finansielle, juridiske og brandinginteresser i hele forsyningskæden – fra råvarer og færdigvarer til faciliteter og ressourcer. Vi leverer inspektionsydelser til producenter, forhandlere, virksomheder, bygningsarbejdere, offentlige myndigheder og andre købere og sælgere af materialer og produkter på verdensmarkedet.

Inspektioner hjælper med at minimere risikoen for defekte produkter ved at sikre, at de opfylder både kundestandarder og industri og regeringsbestemmelser. Dette tjener til at beskytte dine forretningsmæssige interesser, hjælpe med at håndtere risikoen og sikre, at kvalitetsprodukter fremstilles og leveres til deres endelige destination i henhold til kundens specifikationer.

Erfarne inspektører hjælper med at identificere produkter og forsendelser, der kan indeholde ikke-standardiserede eller uforenelige komponenter og materialer. Produkter og materialer, som vi rutinemæssigt tester og inspicerer, omfatter forbrugsstoffer som tøj, legetøj, kosmetik og fødevarer af høj kvalitet, såsom landbrugsprodukter, råolie, kemikalier og raffinerede olieprodukter under kritisk transport, opbevaring og transport af fysiske varer fra en operatør til en anden og lageroperationer.

Vi støtter også livsforvaltningen af anlægsfaciliteter som kraftværker og olieraffinaderier med inspektion og test, så dine ressourcer arbejder sikkert og pålideligt.

HAR DU SPØRGSMÅL?
+45 75 72 66 11
SEND EN E-MAIL

Intertek Global

Du stilles videre til Intertek Global ved at klikke på nedenstående links.