Jern og metalindustrien

Intertek tilbyder en bred vifte af audits- og systemcertificeringstjenester, der fremmer kvalitet, sikkerhed, effektivitet, risikoreduktion og internationale lovgivningskrav.

Kvaliteten, produktsikkerhed og bæredygtig succes for dine produkter eller ydelser afhænger af kompetencen og effektiviteten af de ledelsessystemer og processer, der understøtter dem. Vedvarende pres fra den globale konkurrence kræver fortsat forbedring af produkter, tjenester og forretningsprocesser for at forblive konkurrencedygtig.

Hos Intertek mener vi, at vores globale netværk af kundefokuserede auditorer og tekniske eksperter er kvalificerede til at hjælpe dig med at imødegå de stadigt mere konkurrencemæssige markedsudfordringer og lovkrav til overholdelse. De er dedikeret til at forstå din virksomhed og fagligt uddannet til at hjælpe dig med at opnå dine audits- eller certificeringsbehov.

Interteks globale ekspertise giver dig ro i sindet, da vores rettidige og effektive ydelser hjælper dig med at forblive kompatibel og konkurrencedygtige.

HAR DU SPØRGSMÅL?
+45 75 72 66 11
SEND EN E-MAIL