Test og analyser

Evaluering af, hvordan jeres produkter og tjenester opfylder kvalitet, sikkerhed, bæredygtighed og ydeevne.

Fra laboratorietest til overholdelse af lovgivningen og videre, fremmer værdien og salgbarheden af Interteks test- og certificeringsprodukter.

Markedet i dag er kompliceret, globaliseringen har ændret verden, åbner nye markeder, forsyningskilder, reguleringer og produkter. Vi kan hjælpe dig. Vores felt- og eget laboratorietestningstjenester giver dig de data, du har brug for, for at optimere din fremstillingsproces og få produktet hurtigere og mere effektivt på markedet. Interteks test- og certificeringstjenester understøtter kvalitet, ydeevne, forskrifter, overholdelse, sikkerhed, benchmarking, evaluering, validering, analyse og andre krav til produkter, råmaterialer, lokationer og faciliteter.

Med mere end 130 års erfaring er vores eksperter og globale ressourcer klar til at opfylde jeres test, tidslinje og produktbehov. Som forskrifter og teknologi ændrer eller skaber sig, kan vores viden og branchens ekspertise sikre, at jeres produkter og forretninger er parate til at imødekomme skiftende krav.

Vi hjælper dig med at bringe produkter på markedet hurtigt, ansvarligt og økonomisk for at sikre, at jeres forretning fortsætter med at udvide.