Suspendering og tilbagetrækning af certifikater

Suspendering

I henhold til vores forretningsbetingelser og nedenstående proces har Intertek DIC A/S mulighed for at suspendere et certifikat i maksimalt 180 dage. Vi vil altid tage kontakt til dig som kunde, hvis vi ser os nødsaget til at suspendere dit certifikat.

Vi vil altid sikre os, at kunden er velinformeret om årsagen til suspendering og kender reglerne for at få certifikatet tilbage. Under forløbet vil Intertek DIC A/S hjælpe kunden med vejledning at rette op på det eller de forhold, som er årsagen til suspenderingen.

Tilbagetrækning

I henhold til vores forretningsbetingelser og nedenstående proces har Intertek DIC A/S og kunden mulighed for at tilbagetrække et certifikat. Vi vil altid tage kontakt til dig som kunde, hvis vi ser os nødsaget til at tilbagetrække dit certifikat.

Hvis du som kunde ønsker at tilbagetrække dit certifikat skal det ske skriftligt til Intertek DIC A/S.

Vi vil altid sikre os, at kunden er velinformeret om årsagen til tilbagetrækningen og kender reglerne for denne proces. Under forløbet vil Intertek DIC A/S hjælpe kunden med vejledning at rette op på det eller de forhold, som er årsagen til tilbagetrækningen.

HAR DU SPØRGSMÅL?
+45 75 72 66 11
SEND EN E-MAIL