ETL

En formel bekræftelse på, at dine produkter og tjenester opfylder alle pålidelige eksterne og interne standarder.

Certificering beviser din troværdighed på markedet. For at kunne levere denne troværdighed opretholder Intertek omfattende globale legitimationsoplysninger og legitimationsoplysninger til vores test- og certificeringstjenester.

Efterhånden som de globale markeder vokser og udvider, er der flere forbrugere, der søger sikre, pålidelige og stadigt stigende miljøbevidste produkter. Med international og lokal ekspertise giver Intertek de kvalifikationer, du har brug for, for at få dine produkter til de rigtige mennesker. Vi tilbyder certificeringsprogrammer, der giver adgang til markedet i forskellige globale destinationer, programmer til mere miljøvenlige miljøer og programmer for at verificere det sociale ansvar for både dig og dine leverandører.

Ved at arbejde med Intertek hjælper vi dig med at præsentere og vedligeholde produktets sikkerheds- og præstationsfunktioner. Vores ledelse og kompetence inden for reguleringsstandarder og certificeringer, holder dig opdateret om ændringer og udfordringer. Vores evner og viden om processen fra levering til markedsposition giver løsninger, der er effektive, omkostningseffektive og opfylder de bedste praksis på markedet.v